FÖRCH – savršenstvo u pokretu rukom.

Ponosno Vam predstavljamo – FÖRCH.

Poštovani partneri i kupci,

Trigma d.o.o. s ponosom Vam predstavlja potpuno novi brend koji nudi u svom asortimanu – FÖRCH, čiji smo jedini ovlašteni zastupnik i distributer u BiH!

Internacionalno usmjereni, a ipak regionalno ukorijenjeni. Tehnološki na najvišem nivou, ali prizemljeni u temelju: U povezivanju tih kontrasta leži jačina FÖRCH-a. Kopie-von-web_Foerch_LoZII_2

Priča počinje u godini 1963. – Theo Förch osniva radnju sa vijcima u Neuenstadtu – Kochertürn: Trudom, pogledom na budućnost i dobrim sluhom za potrebe svojih kupaca, dovodi svoju firmu do regionalnog nivoa.

Danas, više od 50 godina kasnije, FÖRCH slovi za vodeću kompaniju u direktnoj prodaji za radioničku opremu, montažne i pričvrsne proizvode u industriji i zanatstvu. No uz sav uspjeh, i dalje smo čvrsto na zemlji. Naši radnici vanjske službe govore vašim jezikom i rado će naći vremena za Vas.

Kako bi se mogli fokusirati na ono značajno, FÖRCH ima razne aseve na lageru: Preko 100.000 proizvoda na primjer. Naš asortiman obuhvata potrošni materijal, alate, radioničku hemiju, servisnu opremu, dijamantsku tehniku, građevinsku hemiju, vijčanu robu, pričvrsnu tehniku, cijevne izolacije, krovno ozračivanje i mnogo više.

Za sve potrebne informacije, obratite nam se na info@trigma.ba ili na 051/319-128.

Foerch_logo