HIFI – Vaš partner u filtraciji i separaciji

Više od 40 godina HIFI FILTER® se specijalizovao za rješenja u filtraciji i separaciji. Kao vodeći partner profesionalcima, razvijamo i distribuišemo preko 70.000 proizvoda kako bismo pomogli u upravljanju filtracijom vozila, mašina i postrojenja. Kombinujući najraznovrsniji asortiman filtera i pribora na svijetu, sa nivoom usluga prilagođenih svakoj pojedinačnoj potrebi, donosimo efikasnost, stručnost i neposrednost, sa ciljem da pojednostavimo svijet filtracije.

Hifi-Filter logoU HIFI FILTER® posvećeni smo ideji praktične, pouzdane, personalizovane i lokalne usluge za korisnike. Biti tu za vas, znači prije svega biti odgovoran, osiguravajući dostupnost naših proizvoda, a zahvaljujući našim stalnim zalihama i čvrstoj mreži distributera u preko 160 zemalja. To također znači da vam nudimo stručnost naših tehničkih i komercijalnih timova, kao i digitalna rješenja zasnovana na snazi ​​naših podataka.

Svi ovi resursi pomažu vam u svakodnevnom radu i omogućavaju vam da se koncentrišete na ono što je bitno: na svoj osnovni posao.

U skladu s našim stavovima, stavljamo potrebe naših kupaca u srce razvoja naših usluga i proizvoda. Ovakvim načinom razmišljanja u prvi plan stavljamo vaše potrebe. Stanje duha kompanije dijeli 600 zaposlenika, kojima se svakodnevno posvećujemo. Dobrobit, obuka i razvoj talenata nam omogućavaju da zajedno idemo dalje.

Naše vrijednosti:

JEDNOSTAVNOST: Olakšava svako iskustvo, bez komplikacija, sa fokusiranjem na bitno.
BLIZINA: Izgradnja jedinstvenih i personaliziranih odnosa zasnovanih na povjerenju.
EKSPERTIZA: Nuđenje kvalitetnih savjeta, usluga i proizvoda, dijeljenjem našeg znanja.
ODGOVORNOST: Raste zajedno uz integritet i pravičnost, uz poštovanje ljudi i okoline.

 

HIFI FILTER® ovašteni distributer u BiH je Trigma d.o.o. Banja Luka.

HIFI Posters-TP-DH